TĖ REJA | shkarkime | përgjegjësi sociale | harta e faqes     English
Kërkoni një partner të sigurt për projektin tuaj?
K?rkoni nj? partner t? sigurt p?r projektin tuaj? Departamenti i Prokurimeve n? Mane TCI ?sht? departamenti p?rgjegj?s p?r t? gjitha llojet e prokurimeve q? kompania k?rkon t? b?j?. Ky departament i udh?hequr nga politikat dhe strategjit? e kompanis?, vepron n? m?nyr?n m? t? mir? t? mundshme duke p?rdorur metod?n m? efektive kontraktuese...
Jeni duke k?rkuar sht?pin? e ?ndrrave?
Ambasador 3
N?se jeni duke k?rkuar sht?pin? e ?ndrave tuaja dhe ende nuk e keni gjetur, na lejoni t'ju ofrojm? zgjidhjen e k?rkesave tuaja! Ambasador 3 ?sht? nj? rezidenc? si jo m? par? n? Shqip?ri, e dizenjuar p?r t'ju ofruar leht?sira n? m?nyr?n tuaj t? t? jetuarit...